tatko-concentrate

Архитектурно Студио Георгиев е основано през 1992 г. От арх. Красимир Георгиев – старши, след дълги години на работа в общинскaта администрация, като главен архитект, в желанието си да предлага проектантски услуги в сферата на градоустройството, жилищни, обществени и промишлени сгради. Стартира с първите частни инвестиционни инициативи в страната – от еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, обществени и търговски обекти, до почивни бази и резиденции, банкови офиси, производствени и градоустройствени проекти.

В личното си отношение към всеки клиент, с разбиране за спецификата на отделните казуси и в желанието си да бъдем активна страна в реализацията на проектите ни, студиото разрешава различни проблеми възникнали в етапите на инвестиционния процес.

Изграждайки личен почерк и собствен холистичен подход в проектирането, съумяхме да разгърнем своята дейност до широк спектър от обекти, тяхната изначална стратегия, визия, функция и интериорно решение съобразявайки се с околната природна, културна и историческа среда.

Екипът ни съчетава занаятчийските традиции в проектирането с новите технологии, които позволяват творчески подход с научна прецизност, от стратегически изследвания до материализация, надзор на производствените процеси и оценка на разходите.

 

 

 

P3207469-1-concentrate